• Blu Acciaio Editor

Norge på langs - TAKE TWO

Updated: 6 days ago

Vi er omsider klare for å sykle Norge på langs, igjen! Vi prøvde dette i 2020. Det startet flott, med prolog fra Oslo til Lindesnes. Derfra kostet vi på nordover, langs kysten av nydelige Vestlandet. Dessverre fikk vi problemer med bakhjulet like før Molde, med eiker som røk og sprekkdannelser i felgen. Til tross for god hjelp i Trondheim, turte vi ikke å fortsette videre nordover. I stedet syklet vi hjem til Oslo igjen, via Trollstigen, Geiranger og Ottadalen. Også en fin tur, men ikke den vi ønsket oss.


Men nå er vi altså klare igjen, med tidenes sterkeste bakhjul, bygget rundt et XMR-nav fra White Industries, på en Andra-felg med hele 36 eiker. I år korter vi ned prologen litt, og tar raskeste vei til Molde, via Lindesnes vel og merke. Fra Molde følger vi kysten videre nordover. Bloggingen får komme etter turen, men følg gjerne med på Strava underveis.


Under er ruteplanen, som forhåpentligvis også kan være nyttig for andre som vil begi seg ut på det samme eventyret! Ruten er løst basert på EuroVelo 1. I tillegg har vi så godt det lar seg gjøre sjekket ut ruten mot tunneler som er forbudt for syklister, så vi slipper ubehagelige overraskelser, i det minste på den fronten.. Ruten er et regneark som kan navigeres rundt i.
316 views0 comments

Recent Posts

See All